Fraude onderzoek door BSM RECHERCHE DIENSTEN

Fraude onderzoek nodig?

Fraude onderzoek voor het verzamelen van de feiten.
Onder fraude vallen alle vormen van criminaliteit door personen en bedrijven, zoals het opzettelijk niet leveren van goederen, het maken van nepdocumenten, nep e-mails en nepwebsites maar ook veel andere vormen van fraude. BSM kan soms een uitkomst bieden door middel van een onderzoek en het correct vastleggen van de feiten. 

 

Omdat we erkend zijn door ‘Ministerie van Veiligheid en Justitie’ (POB-nummer 1104) en doelgericht, creatief en met jaren lange ervaring ons werk doen en ook denken aan uw portemonnee en of onze onderzoekswerkzaamheden wel genoeg resultaat op kunnen leveren hebben we voornamelijk tevreden klanten. 

Van te voren weten we nooit hoe een onderzoek zich ontknoopt, maar met onze kennis en kunde kunnen we een haalbaarheid-inschatting geven en op de juiste manier feiten vastleggen, zodat u eventueel ook een juridisch correct opgesteld rapport kan gebruiken in een eventuele rechtszaak en mogelijk de onderzoekskosten kan terug vorderen. Onze kosten moeten financieel of emotioneel terug te verdienen zijn, u iets opleveren, dan zijn wij en u tevreden.